Testosteron Cypionate: volledig steroïde profiel met cycluslogboeken en effect

De meest bekende voorbeelden zijn testosteron propionate en testosteron enanthate. Zie de tabel voor de toedieningsfrequentie van de verschillende vormen van testosteron. Het is ook mogelijk om pure https://5thtavern.com/2023/03/20/boldenone-kopen-de-beste-steroide-voor-spieropbouw/ testosteron (zonder ester) te injecteren, dit is ook de enige vorm die als oplossing in water verkrijgbaar is. In het lichaam converteert testosteron voor een deel naar zowel DHT als oestrogeen.

  • De insulinegevoeligheid kan toenemen en hierdoor kan het nodig zijn de dosering van een bloedglucoseverlagend middel te verlagen.
  • Dit is absoluut een steroïde die ik in andere cycli zal opnemen en zou het iedereen aanbevelen die het overweegt, maar niet zeker weet of ze resultaten zullen zien.
  • Het enzym aromatase is hiervoor verantwoordelijk vandaar de naam «aromatiseren».
  • Hij vertelde me dat hij van het spul hield en dat hij geweldige resultaten behaalde.

Gebruik bij jongens onder de 18 jaar is offlabel (zie het Kinderformularium). Androgenen bij prepuberale jongens alleen onder zorgvuldige controle toepassen, om voortijdige sluiting van de epifysairschijven of voortijdige geslachtelijke rijping te voorkomen. Androgenen kunnen de progressie van subklinische prostaatkanker en benigne prostaathyperplasie versnellen. Zwangere vrouwen dienen elk contact met oppervlakken waar de gel is aangebracht te vermijden vanwege mogelijke virilisatie van de foetus.

Waarom moet ik Test Cyp injecteren?

Dit proces van enzymen die de ester van het testosteronmolecuul verwijderen, is wat uiteindelijk verantwoordelijk is voor de langzamere afgiftesnelheden. Zuiver testosteron dat niet aan een ester is gebonden, heeft namelijk maar een halfwaardetijd van ongeveer 2-4 uur. Testosteron Cypionate is 15 tot 16 dagen actief in het menselijk lichaam net als Enanthate en resultaten kunnen verwacht worden na drie weken. Cypionate bevordert stikstof retentie in de spier, en hoe meer stikstof die spieren hebben, hoe meer eiwit ze kunnen opslaan. Cypionate kan ook de niveaus van een ander anabool hormoon verhogen, IGF-1, in spierweefsel om nog meer anabole activiteit te krijgen. Bij dopingtests kan testosteronsuppletietherapie een positief resultaat geven.

Nolvadex (Tamoxifen)

Alle andere steroïden zijn in feite testosteron moleculen die zijn gewijzigd om de eigenschappen van het betreffende hormoon te veranderen. Testosteron Cypionate heeft een anabole/androgene verhouding van 100 en dit beoordelingssysteem wordt gebruikt om alle andere steroïden te meten. Ook kan misbruik leiden tot verslaving en ontwenningsverschijnselen bij significante dosisreductie of abrupt staken van het gebruik. Mid jaren tachtig kwam er een tweede orale testosteron-variant op de markt, het testosteron-undecanoaat wat onder de merknamen Undestor ® en Andriol ® verkrijgbaar is. Het meest opmerkelijk verschil met zijn andere orale soortgenoot is dat undecanoaat de lever juist in het geheel niet belast. Via de lymfevaten vindt het undecanoaat zijn weg nog voor het bij de lever aankomt.

Bijwerkingen: alles wat u moet weten om echte pijn te voorkomen

Bij volharding in gebruik, zet deze neerwaartse spiraal zich voort en zullen de zaadballen gaan krimpen om uiteindelijk volledig improductief te worden en de gebruiker blijvend impotent achter te laten. Voor mannen met een kinderwens zijn de testosteron-varianten absolute afraders. Testosteron propionaat onderscheidt zich van de hierboven genoemde esters door een veel kortere werkingsduur. Dientengevolge sta je bij gebruik ervan meerder keren per week op het toilet met een spuit in je hand. Tel hierbij op de mildere werking van het propionaat in vergelijking met de andere esters en de geringe populariteit ervan in het bodybuildingcircuit is verklaard. Ik ben 24 jaar en ben via fitness nu echt aan het body-building werk toe.